Impresszum

Üzemeltető és szerkesztő:
Végh Győző (E.V)
Székhely: 8000 Székesfehérvár Gyümölcs utca 24.
adószám: 58308998-1-27

Az üzemeltető elérhetősége:
vegh.gyozo(kukac)karrendezes.eu

Az üzemeltetőt nyilvántartásba vevő hatóság:
Fejér-Megyei Önkormányzat Adóiroda
8000 Székesfehérvár Várkörút 1/a.

Tárhelyszolgáltató:
DiMa.hu Kft.
Címe: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.
Telefon: 06-52-322-121
Mobil: 06-30-661-3609
E-mail: info(kukac)dima.hu

Szerzői jog

A kozlekedesibaleset.hu portálon közzétett valamennyi tartalmat, publikált anyagokat szerzői jog védi.

A weboldal böngészésével a látogató hozzájárul ahhoz, hogy az oldalak üzemeltetőjének, Végh Győző E.V.-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag személyes információ szerzésre használja fel. A weblap és közösségi oldal üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagy mértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető  székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személy honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, a jogtalan felhasználóval szemben jogi lépéseket teszünk. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.

A portálon közzétett írások korlátozott átvételéhez az üzemeltető az átvétel előtt előzetesen hozzájárulhat. Az átvételi szándékot az üzemeltető e-mailcímén előzetesen jelezni kell, melyhez az üzemeltetőnek megjelenés előtt hozzá kell járulnia.

Jogi nyilatkozat

Az oldalon megjelenő hirdetések, hozzászólások és vendégbejegyzések tartalmáért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.

Impresszum
5 (100%) 1 szavazat